torstai 13. lokakuuta 2011

Nollasta sataan 45 minuuttia.

Olipas jälleen melekoinen päivähdys. Koulupäivää tähdittivät muunmuassa ruotsi, fysiikka ja terveystieto. Ruokalassa minun kamuni hylkäsivät minut, koska syön niin hitaasti :---D eipä se haitannut, menin toiseen pöytään juttelemaan Martin ja Danielin kanssa filosofiasta. Terveystiedon tunnilla alkoi kyllä väsyttää niin älyttömästi että teki mieli kotiin jo nukkumaan. Sitten koulupäivän päätteeksi käväsin kertomassa hieman mielipiteitä opettajankokouksessa Niilon kanssa. Parasta siellä oli kyllä sellaset älyttömän hyvät rieskavoileivät ja Zacher-kakku + kahvia, joka piristi niin että jaksoi taas jatkaa päivää..
Kotiin tultuani kuulin ikäviä ja aika yllättäviä uutisia... Vähän pisti feelings down, mutta onnnnnnekss on hyviä kavereit joiden kanssa voipi juthella kaikesta! That's why friends are for.
Nii tosiaa vispasin pyörällä Kiviniemeen ensin Juusolle, mutta siitä melkein suoraa Milenalle, Juuson, Porkon ja Tupen kanssa. Siellä Juuso ja Tupe pelas Starwars-peliä playstation kakkosella ja minä soittelin Porkon kanssa kitaraa (:

Nyt taidan siirtyä tekemään matikanläksyjä ja sitten hyvissä ajoin nukkumaan univelat pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti