maanantai 17. lokakuuta 2011

En helt vanligt dag.

Good evening everybody ja eteenkin te 13 lukijaani!

Siisti homma että tätä blogia lukee jo niin monta tyyppiä! (:

Tänään oli oikhein rallakas päivä. Oli ihanata nukkua pitkät ja sikeät yöunet, kaiken kaikkiaan 10 tuntia ! Pirteä olo senkuin parani kun pääsin kouluun ruotsintunnille... Aluksi ruotsin opiskelu tuntui mukavalta, mutta nyt se alkaa pikkuhiljaa ottaa päähän. Mietityttää vähän, mihin sitä kaikkea informaatiota tarvitsee? Terveystiedon tunnilla puhuimme globaalsisita terveyseroista ja niiden balansoimisesta. Terveystieto on kyl lukiossa paljon mukavampaa kuin yläasteella. Ennen se oli sitä vitamiini-sonnan jauhantaa, nyt lukiossa asiat ovat mielenkiintoisempia.

Tänään ruuaksi oli "jauhelihapihvejä". Jotkut saattavat miettiä miksi käsittelen jauhelihapihvi - sanaa lainausmerkeissä.. Luulen että koululle tulleissa paketeissa, "jauhelihapihvi"-pakkauksen päällä olevassa tuoteselostuksessa lukee seuraavaa: "Jauhelihapihvi: vehnäjauho, perunajauho, lihavalmiste ( 0,2 % ) + näin pitkä lista E-koodeja. Lopussa lukee: "Saattaa sisältää pieniä määriä lihaa."
Kouluruokaan pitäisi oikeasti panostaa paljon enemmän määrärahoja.

Kuviksen tunnilla taiteiltiin Tiian kans vastakohtatyötä, ja arvioimme toisten taiteellisia argumenttejä. Meno kuviksen tunnilla meni kyllä aivan ranttaliksi! :--D Siitä ei sitten sen enempää, end is history vai mite se oli? :D

Koulun jälkeen kertasin vähän uskontoa, ois nimittäin koe keskiviikkona, saappaat nähdä miten menee...

Mummu ja pappa oli tullu meille myöskin, oli ihanata kun oven avatessa naamalle läsähti ihana pullan tuoksu! Ja pullaahan sitä sitten syötiin...ja paljon.

Sitten kävin papan ja kummitätini kanssa kattomassa serkkupoikien peliä jäähallilla. Hauskaa tästä teki sen, että serkukset pelaavat eri joukkueissa, toinen Ahmoissa, toinen Kärpissä. Lopputulos 5-3 Ahmoille. Saattaa olla melkoiset jälkipelit kotona.. tai sitten ei :D

Tuossa juuri tulin papan kanssa saunasta, ja nyt voisin taas vetäytyä lukemaan synoptisista evankeliumeista.

Gott natt.

Ps. Olisiko ideaa, et tämä blogi menisi Suomen top 10 - lukiolaisblogilistalle? ;)
Pss. www.lukio.fi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti